Algemene informatie


 

Het Cultuurhuis Kuiperspoort

 

 

Het Cultuurhuis is de plek voor kunst- en cultuurbeoefening in de vrije tijd. Een plek waar een breed programma-aanbod is.

 

Het Cultuurhuis is een groep enthousiaste docenten-kunstenaars die als zzp’ers bijdragen aan Het Cultuurhuis.  Zij inspireren elkaar.

 

Het Cultuurhuis staat voor kunstbeoefening. Dat betekent naast gedegen vakcursussen ook nieuwe, originele activiteiten en samenwerkingen met andere instellingen.

 

Het Cultuurhuis is een plek waar lessen, workshops en lezingen worden gegeven. Waar tentoonstellingen en excursies worden georganiseerd.

 

Het Cultuurhuis doet maandelijks mee aan de Middelburgse Kunst- en cultuurroute.

 

 

 


 

 

Open atelier met surplus

 

In Middelburg biedt het open atelier de cursisten, die al langer een cursus volgen en zelfstandig kunnen werken, de mogelijkheid om op bepaalde dagdelen de ateliers te gebruiken. Ook mensen die geen cursus hebben gevolgd maar hun ervaring elders hebben opgedaan, kunnen van dit aanbod gebruik maken.

 

De deelnemers aan het open atelier zijn verantwoordelijk voor hun eigen gereedschappen. Het gebruik van het atelier wordt verrekend door middel van een strippenkaart die bij de beheerder (Kunsteducatie Walcheren) kan worden gekocht. De voorwaarden voor het gebruik van deze mogelijkheid zijn verkrijgbaar via e-mail: aanvraag of via 0118-414928.