Algemene informatie


 

Het Cultuurhuis Kuiperspoort

 

Cultuurhuis Kuiperspoort is dé plek voor actieve kunst- en cultuurbeoefening in de vrije tijd op Walcheren. Een plek met een breed programma aan cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten, verzorgd door een groep enthousiaste docenten-kunstenaars, die samen het aanbod vorm en inhoud geven. Zij inspireren de deelnemers, bezoekers en…elkaar!

Dit resulteert naast gedegen vakcursussen ook in nieuwe, originele activiteiten en samenwerking met partners en instellingen. Het Cultuurhuis doet maandelijks mee aan de Middelburgse Kunst- en cultuurroute.

Cursusprogramma en docenten

Het actuele cursusprogramma treft u aan op www.cultuurhuiskuiperspoort.nl/cursussen

 

 

 

 

 

 


 

 

Open atelier 

 

Cultuurhuis Kuiperspoort biedt cursisten met ervaring, die zelfstandig kunnen werken in de disciplines keramiek/klei, tekenen en schilderen de mogelijkheid om op bepaalde dagdelen de ateliers te gebruiken.

Zie voor de concrete mogelijkheden in het rooster onder www.cultuurhuiskuiperspoort.nl/cursussen. Ook liefhebbers die hun ervaring elders hebben opgedaan, kunnen van dit aanbod gebruik maken. Deelnemers aan het open atelier betalen per dagdeel d.m.v. een strippenkaart.

Geïnteresseerd? Op maandag- en donderdagochtend bent u welkom om informatie in te winnen.